Yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğrencileri TÜYAP Samsun Fuarında

01 Aralık 2018 Cumartesi

Yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğrencileri; Öğr. Gör. Uğur BAYRAM eşliğinde 22-25 Kasım 2018 tarihinde düzenlenen TÜYAP Samsun 3. Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarına Üniversitemizi ve Okulumuzu  temsilen katıldılar.
TÜYAP organizatörlüğünde düzenlenen fuarda; Türkiye’nin yurtdışındaki gururu Karadeniz Bölgesi’nin sunduğu eşsiz doğal lezzetleri, ticari fırsatları, yeni iş fırsatları ve sektörden profesyonellerle tanışarak işbirlikleri kurma imkanı bulan öğrencilerimiz aynı zamanda yeni gıda ürünleri, son teknolojileri ve trendlerden haberdar olarak doğrudan gözlemleme fırsatı yakaladılar.