Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Uluslararası Yemek Yarışması GastroAntalya'da Dereceye Girdi

26 Kasım 2024 Salı

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Ahmet Ahıskalı’ nın eşliğinde 14-17 Kasım 2024 tarihleri arasında Akdeniz Şefler Kulübü Derneği (ASKDER) tarafından Antalya’ da düzenlenen 5. Uluslararası Yemek Yarışması (GastroAntalya)’ na katıldılar. 2 ayrı kategoride yarışan öğrencilerimizin hazırladıkları yemekler milli takım şefleri ve ülkemizin önemli gurmelerinden oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Öğrencilerimizden Huriye Nur Tunalıoğulları, Betül Gedik, Mehlika Şimşek Yılın En İyi Üniversitesi Ekip kategorisinde üçüncü, Muhammed Berat Küçük, Çağla Sağır, Fatma Karagöl Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı kategorisinde üçüncü oldular.