Executive Şeflerden Yoğun ve Bilgi Dolu Uygulamalı Eğitim

06 Mayıs 2019 Pazartesi

Giresun' un Ünlü Restorantlarında Yönetici Şef olarak görev alan değerli Şeflerimizden Fırat CANİKLİ, Selami CÖMERT, Mehmet GÜL, Eşref EROL, Ahmet Yaşar BERGAL ve Furkan KILIÇ' ın bizleri kırmayıp Balık Ayıklama, Et ve Tavuk Açma, Kebap Hazırlama ve Şeker Hamurundan Pasta Yapımı gibi önemli konularda bilgi, tecrübe ve el sanatlarını uygulamalı olarak Aşçılık Programı öğrencilerimzle paylaştılar. Öğrencilerimiz bu yoğun, yorgun ve bilgi dolu günde eğitmlerle el becerilerini geliştirmenin yanında şeflerimizden bu önemli konularda nasıl çalışılması gerektiğini öğrenmiş oldular. Şeflerimize bu güzel eğitim için Aşçılık Programı öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.