Duyurular Tüm Duyurular

(3+1) KAPSAMINDA STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE....

3+1 Mesleki Uygulama Yönergesi 3+1 Mesleki Uygulama Staj Evrakları Sıkça Sorulan Sorular (3...

2017 ve Daha Önce Girişli Öğrenciler İçin Geçerli Staj Evrakları

1-) 2019 YILI STAJ DUYURU 2-) 2019 YILI STAJ AKIŞ ŞEMASI (KAMUDA SATJ YAPACAKLAR İÇİN) 3-) 2019 YI...

Haberler Tüm Haberler

Executive Şeflerden Yoğun ve Bilgi Dolu Uygulamalı Eğitim

Giresun' un Ünlü Restorantlarında Yönetici Şef olarak görev alan değerli Şeflerimizden Fırat CANİKLİ...

Çağrı Merkezi Hizmetleri Programımız Eğitim Semineri için bu sefer Yapı Kredi B...

Giresun Üniversitesi Dereli Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Çağrı  Mer...

Yüksekokulumuz Çanakkale' de

Yüksekokulumuz öğrencileri Öğr. Gör. Murat AYAR organizatörlüğünde Çanakkale gezisi düzenleyerek bu ...

Aşçılık Programı Öğrencilerimize Deneyimli Şeflerden Tavsiyeler

Sektördeki deneyimli Şeflerden Fırat CANİKLİ, Birkan ÇINAR ve Aydoğan KAŞ Aşçılık Programı öğrencile...

Yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğrencileri TÜYAP Samsun Fuarında

Yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğrencileri; Öğr. Gör. Uğur BAYRAM eşliğinde 22-25 Kasım 2018 tarihi...

Aşçılık Programımız 'Giresun Lezzetleri Şenliği' ne katıldı

Yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğrencileri; Aşçılık Programı öğretim görevlileri Ahmet AHISKALI ve ...

Aşçılık Programımız Yarışmadan 1.' lik ile döndüler

Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri 41. Uluslararas...

Öğrencilerimiz IV. Ulusal Aşçılık Kampına Katıldılar

Okulumuz Aşçılık Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Hakan KANDEMİR ve Berkay BAĞDATLI, Müdür Yardımcı...

Etkinlikler Tüm Etkinlikler

Güncel