Buradasınız :
Türkçe
English
Pazartesi, 24.09.2018
Hızlı Bağlantılar

06.12.17 | 15:22 | Zaman: 292 Gün

Aşçılık Programı Öğrencileri Yemek Yarışmasında Derece Aldılar

 

Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri Öğr. Gör. Yelda YILMAZ’ ın eşliğinde 2-4 Aralık 2017 tarihleri arasında Bursa’ da düzenlenen 1. Ulusal Bugad Kestaneli Yemekler Yarışması’ na katıldılar.  5 ayrı kategoride yarışan öğrencilerimizin hazırladıkları yemekler milli takım şefleri ve ülkemizin önemli gurmelerinden oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Öğrencilerimizden Simge BEKTAŞ Genç Profesyonel Aşçılar Ana Yemek kategorisinde ikinci, Zeynep ADIGÜZEL ve Merve Nur ÖZYAMAN Üniversite Düzeyi Aşçılar Restoran Tatlı Tabağı kategorisinde üçüncü, Selami ARSLAN Üniversite Düzeyi Aşçılar Ana Yemek kategorisinde üçüncü, Ataberk EMİR, Hakan BALIKÇIOĞLU ve Elif AKTAŞ Genç Profesyonel Aşçılar Ekip Modern Türk Mutfağı kategorisinde üçüncü oldular. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.